Trump vælger syvbørnsmoren der kan gøre en ende på den fri abort

Den dybt troende dommer Amy Coney Barrett er nu kandidat til højesteretten. Den 48-årige katolik er en favorit og et ikon blandt den religiøse højrefløj. PRINT kortereudgaveDen dybt troende dommer Amy Coney Barrett er nu dommerkandidat til højesteretten. Den 48-årige katolik er en favorit blandt den religiøse højrefløj. Men det var en demokrat, der gjorde hende til et ikon. Nu venter en politisk slåskamp i Senatet.kan påvirke abortregler, Obamacare og såmænd også præsidentvalget.vil blive den yngste dommer i højesteret nogensinde. Hun er stærk abort-modstander, har syv børn og læser forfatningen, som den blev skrevet i 1700-tallet.

Topopgør endte med en solid sejr til Brøndby

Brøndby trak sig sejrrigt ud af topopgøret mod FC Thy - ThistedQ, der måtte tage hjem fra Vestegnen uden point. Dermed holder Brøndby fast i førstepladsen i Gjensidige Kvindeliga Indlægget Topopgør endte med en solid sejr til Brøndby blev først udgivet på Folkebladet .

Argentinsk tango på Stevns

Tommestrup: Får tango også dig til at tænke på en rød rose, en stram kjole og en mand, der bastant og med bestemte ryk fører kvinden? – Men sådan er den argentinske tango slet ikke, forklarer Kim Matzen, indehaver af Tangoteket i København, som i efteråret kommer til Tommestrup forsamlingshus for at undervise i den […] Indlægget Argentinsk tango på Stevns blev først udgivet på Stevnsbladet .

Sikandar Siddique: Jeg læser ikke dårlige bøger ... Men Facebook er ofte som en dårlig bog

Hvis blot Mette Frederiksen og Dan Jørgensen læste ’Den Ubeboelige Klode’ af David Wallace-Wells, ville Danmark have en langt mere kompromisløs grøn politik. Det siger Sikandar Siddique fra partiet Frie Grønne i denne uges ’Læser du bøger?’