DM guld, sølv og bronze til Glostrup Special

Folkebladet

Hey, klimatosse! Hvorfor er du ligeglad med økologi, når du spiser på restaurant?

Mange danskere går op i økologi, når der købes ind til køleskabet. Alligevel er antallet af økologiske spisesteder lavt. Selv om restauranter i 10 år har kunnet økomærke deres spisested, er det kun få restauranter, der gør brug af Det Økologiske Spisemærke. Mærket er ikke ekstremt nok, mener én kok, mens en anden kalder kollegaerne sløve. Ifølge trendekspert er der få inkarnerede økologer blandt restaurantgæster.

Kom og bo i min baghave

Kim Brian Olsen i Lille Heddinge siger velkommen til gæster som vil bruge hans baghave. Men det skal ske via Facebook-initiativet, som over 12.000 har tilsluttet sig. (Foto: Klaus Slavensky) Stevns: På få uger har over 12.000 husejere tilsluttet sig et landsdækkende netværk af folk, der frivilligt åbner deres baghaver for rejsende, som mangler et […] Indlægget Kom og bo i min baghave blev først udgivet på Stevnsbladet .

Bliv synlig med SEO

Der findes et utal af websites, men oftest er det de samme få, der bliver besøgt igen og igen. Disse hjemmesider har nødvendigvis ikke andet tilfælles, end at det er dem, der først kommer frem blandt de mange søgeresultater på diverse søgemaskiner.

Mette F. inviterer til nyt fællesmøde - kun for partilederne

Regeringsforhandlingerne fortsætter tirsdag klokken 18.30 på S-formand Mette Frederiksens kontor på Christiansborg. Det er et møde, hvor kun partilederne er til stede. Det vil sige Enhedslistens polit…

Dette håndtryk er flere hundrede millioner værd: Aalborg-firma lander kæmpekontrakt

Blue World Technologies har netop tegnet kontrakt med kinesisk techgigant om levering af produktionsudstyr