Tidsfordriv med Ibyen: Her kan du spille snake ligesom du gjorde på din Nokia 3310

Politiken.dk - Forsiden

Tidsfordriv med Ibyen: Her kan du spille snake ligesom du gjorde på din Nokia 3310

Brug karantænetiden med Ibyens quizzer og puslespil.

Dommer Svedborg tripper

Landets fodbolddommere har lagt fløjten til side, mens de ligesom spillere og fans venter på at bolden igen ruller. Det gør opgaven med at holde sig i form ret ensidig for 1. divisionsdommeren Benjami…

Tag magten over din økonomi tilbage

En økonomisk inspirationsbog lyder måske ikke som det mest ophidsende i disse corona-tider, men med bogen ’Money Makeover Mindset – skab et liv med penge nok’ vil den lokale forfatter og pengeekspert Carina Svendsen vise, hvordan du kan skabe et liv med overskud til at gøre det, du ønsker, hvad enten det er større tryghed eller mere frihed i hverdagen.

Stjal elektronik, pas og valuta

Sigerslev: Der har fredag den 3. april været indbrud i en ejendom på Trommeslagervej. En rude i bryggersdøren er blevet knust, og indenfor har der været færden i stue, gang og udestue. Der er stjålet to pas, valuta, en tablet af mærket Huawei samt en Apple iPad. Indbruddet er begået i tidsrummet mellem kl. 10.15 […] Indlægget Stjal elektronik, pas og valuta blev først udgivet på Stevnsbladet .

Overvægt og livsstilssygdomme giver sårbarhed over for corona. Fokuser på det fremfor alder

Overvægtige og folk med livsstilssygdomme såsom forhøjet blodtryk og diabetes er især i risiko for at blive ramt hårdt af coronavirus. Derfor burde fokus ændres fra alder til helbred, skriver kostvejleder Marie Raes i dette debatindlæg

Fragtmanden efterlader bare min pakke foran hoveddøren – må han det?

Hvad gør jeg, hvis bogen igen bliver lagt foran døren til opgangen, og nogle andre tager pakken? The post Fragtmanden efterlader bare min pakke foran hoveddøren – må han det? appeared first on Søndagsavisen.dk .

Hvorfor får jeg ikke flere besøgende på min hjemmeside?

SPONSORERET INDHOLD: Har du en hjemmeside, som du selv mener, er både velfungerende og indbydende, men som alligevel ikke har ret mange besøgende? Hvis ja, så har du garanteret undret dig over hvorfor. Indlægget Hvorfor får jeg ikke flere besøgende på min hjemmeside? blev først udgivet på Folkebladet .